Mavedans lena astrid


 [bazar] [shows og polterabends] [undervisning] [om lena] [galleri] [sitemap] [homeDK] [UK]

SHOWS med HULA

Et show med hula-dans er et festligt indslag til fødselsdagen, firmafesten, jubilæet. Sødt, elegant og  eksotisk! Lena tilbyder shows, polterabends, teambuilding og shows med demonstration. Lena leverer et professionelt show som solist eller med ensemble! Et show varer oftest 10-15 minutter, og kan evt. inkludere undervisning af festens gæster og uddeling af ca 10-20 leis - de karakteristiske Hawaiianske blomsterkranse!

Vi understreger at vores hulashow er en seriøs kunstform med respekt for traditionen. Vi er nogle af de få her i landet, der mestrer denne oldgamle kunstform, der bygger på gamle fortællinger med hænderne. Ønskes et show af mindre seriøs karakter men måske med "mere gang i den" er det ikke os.

Lena & hendes ensemble Sirocco tilbyder også komplette shows med  mavedans, mellemøstlig folklore dans, indisk filmdans (Bollywood), samt Hula-dans. Ring og fortæl om dine ønsker, så planlægger vi det sammen.

1 solist: Pris: fra kr. 2.000,-
afhængig af hvor i landet det er, hvilken sammenhæng og hvor mange danse.
Ensemble shows: Pris: fra kr. 1.900
pr. danser, afhængig af hvor i landet det er, hvilken sammenhæng og hvor mange danse.

Booking og yderligere information: mobil 28961172  E-mail: lenalobo@hotmail.com

"Hej Lena,
Du skal have en kæmpe ros for din optræden og undervisning til vores Hawaii-fest. Det var en sand fornøjelse og der blev talt varmt om oplevelsen fra alle efterfølgende! Du var lige tilpas afslappet og professionel, så alle fik noget ud af det – faktisk blev sangen fundet på youtube og danset senere på aftenen! At der var nogle, der kunne huske en tekststreng fra sangen var jeg meget imponeret af!
Jeg vil klart anbefale dig til andre, hvis der engang er nogen, der spørger mig, om jeg kender nogen J
Venligst,"

"Hejsa Lena
Jeg vil bare lige sige, at vi havde en rigtig god tid med Hanne til vores fest. Hun kom og dansede for os og bagefter var vi nogle stykker der prøvede selv. Trods varmen var det en rigtig god oplevelse og indslag at have Hanne til at komme og danse for/og med os. "Hula-dans" er jo meget yndefuld at se på, så du kan tro at vi var Øndige da vi selv skulle prøve høhø ;o) Men alle syntes at det var et godt indslag og som jeg også har skrevet til Hanne, syntes vi at det var sjovt, at der faktisk er historier bag dansene.
Forsat god sommer.
Mange varme hilsner"

Huladans Lena Astrid
Hawaii dans Hula show Hawaiian Hula

Polynesisk dans

Demonstration med fødselaren

Lena - hawaii trin

Lena - tahiti trin

Lena - intro som balinesisk frø

"I don't want people who want to dance, I want people who have to dance". --George Balanchine

|  Sidst opdateret: 01-12-2023  |  ©copyright lobodesign 2023  |  webmaster: lenalobo@hotmail.com   |
 All rights reserved |