mavedans lena astrid


 [bazar] [shows og polterabends] [undervisning] [om lena] [galleri] [Mavedanserkalenderen] [sitemap] [homeDK] [UK]

Persondatapolitik og cookies

Persondatapolitik og brug af cookies på Lenaastrid.dk
Ved at benytte www.Lenaastrid.dk accepterer du, at Lena Astrid behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik.
Ejeroplysninger
Dette website udbydes og administreres af:
Lena Astrid

Lena Astrids persondatapolitik

Personoplysninger
Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder navn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger. Personoplysninger dækker også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Lena Astrid.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler Lena Astrid?
Du kan godt tilgå www.LenaAstrid.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.
Brug af personoplysninger
Lena Astrid har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, give dig en god kundeoplevelse og en god service samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven. Lena Astrid indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.
Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Lena Astrid: E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkl. besøgte URL, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.
Lena Astrid indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
Foretager køb
Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder nyhedsbreve)
Sender forespørgsler og/eller interagerer med Lena Astrid på anden vis
Afgiver personoplysninger på anden vis til Lena Astrid
Lena Astrid benytter bankoverførsel eller mobilePay til håndtering af korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:
Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside på baggrund af købshistorik
Til at forbedre www.lenaastrid.dk og markedsføring fra Lena Astrid
Til at kunne servicere dig optimalt ved henvendelse
Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordrer
Til at administrere kundeundersøgelser konkurrencer mv.
Til opfølgning på henvendelser
Til markedsføring af produkter
Kontakt vedrørende personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Lena Astrid, skal du rette henvendelse på lena@lenaastrid.dk eller telefon 28 96 11 72. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger - Hvordan beskytter vi dine informationer?
Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af Lena Astrid.

Kreditkortinformationer behandles ikke af Lena Astrid.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.lenaastrid.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:
Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring. Mellem Lena Astrid og forretningspartnere forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.
For at kunne give vores kunder en god købs-oplevelse og den bedst mulige service, føres statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med. Lena Astrid anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.lenaastrid.dk og kan findes her: www.google.com/privacy

Hvor lagres dine personoplysninger?
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang. Lena Astrid opretholder rimelige sikkerhedsforanstaltninger, så dine personlige oplysninger beskyttes og forbliver fortrolige, sikre og intakte. Der bruges f.eks. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) til at overføre personlige oplysninger via internettet. Selvom vi benytter os af sikkerhedsforanstaltninger som en hjælp til at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret offentliggørelse, misbrug eller ændring, som det er tilfældet med alle computernetværk, der har forbindelse til internettet, kan vi ikke garantere sikkerheden af oplysninger, der gives via internettet, og vi er ikke ansvarlige for sikkerhedsbrister, som er uden for vores rimelige kontrol.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.


Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler, fx Mailchimp nyhedmailsprogram), som opbevarer og behandler personoplysninger på Lena Astrids vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Lena Astrid slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Dit samtykke og formularer på lenaastrid.dk
Når du benytter lenaastrid.dk eller udleverer personlige oplysninger til os, accepterer du indsamling, brug og offentliggørelse af dine personlige oplysninger som beskrevet i denne politik og alle gældende erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ikke kan acceptere indsamling, brug og offentliggørelse af dine personlige oplysninger som beskrevet i denne politik (og alle gældende erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger for de enkelte lande eller på websitet), kan du ikke benytte Lena Astrids website eller formularer på lenaastrid.dk.

Læs mere på Erhvervsstyrelsens oplysninger om cookielovgivningen.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der midlertidigt bliver gemt på din computer, smartphone eller anden digitale enhed for at kunne genkende den. Dette sker, så vi kan genkende din computer og 'huske' dine indstillinger, når du kommer tilbage. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
I stedet hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at vi hele tiden kan forbedre lenaastrid.dk.

Brug af cookies på Lenaastrid.dk
For at optimere lenastrid.dk, benyttes cookies. Herved gemmes nogle af dine tidligere valg på sitet, således at din oplevelse af Lena Astrid bliver mere personlig, og vi kan give dig en bedre service.
Vi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. Fra Google Analytics får vi rapporter om aktiviteten på Lenaastrid.dk.

Google Analytics sætter to typer cookies:
• En permanent cookie, der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor hvilket site brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt etc. Permanente cookies gemmes på din harddisk indtil de udløber, eller indtil du selv sletter dem.
• Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser. Google Analytics sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google Analytics ligger inde med.

Sådan afviser du brugen af cookies
Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det kun muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Se mere herunder. Vi håber dog, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at gøre din oplevelse på Lenaastrid.dk bedre og mere personlig.
Ønsker du ikke at modtage cookies fra Lenaastid, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.
Hvis du ikke ønsker, at dit besøg skal registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Google's Opt-Out Browser Add-on. Vær opmærksom på, at dine besøg på andre sider, der anvender Google Analytics, heller ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser-plugin.

Sådan sletter eller blokerer du cookies
Du finder en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Cookietyper og deres formål
Formål Førsteparts cookies Tredjeparts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Nej
Trafikmåling Ja Ja


Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) Nej Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Ja Nej

Førsteparts cookies på dette website
Session cookie
Navn Levetid Beskrivelse
ASP.NET_SessionId Slettes når du lukker dit browser vindue Anvendes til anonym trafikanalyse.
Tredjeparts cookies
YouTube
Navn Levetid Beskrivelse
Visitor_INFO1_LIVE 8 måneder Anvendes af YouTube (Google). Du kan læse mere i deres privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy?hl=da?
MailChimp
Navn Levetid Beskrivelse
_AVESTA_ENVIRONMENT Slettes når du lukker dit browser vindue https://kb.mailchimp.com/accounts/account-setup/how-mailchimp-uses-cookies
Google Analytics
Navn Levetid Beskrivelse
_utma, _utmb, _utmc, _utmz Op til 6 måneder Anvendes til anonym trafikanalyse.
Privatlivspolitik: https://privacy.google.com/#?
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Google Search Indstillinger
Navn Levetid Beskrivelse
PREF 2 år Anvendes ikke men er knyttet til Google Analytics og er en standard cookie sat af google.com.
Privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy?hl=da?


Sidst opdateret 27. april 2018

|  Sidst opdateret: 05-12-2018  |  ©copyright lobodesign 2018  |  webmaster: lenalobo@hotmail.com   |
 All rights reserved |