Mavedans lena astrid


 [bazar] [shows og polterabends] [undervisning] [om lena] [galleri] [sitemap] [homeDK] [UK]
[ Mavedans i Istanbul lena og pia ]

[ istanbul ]


For fjerde gang arrangerer vi nu en fantastisk mavedansertur til Istanbul – I år skal vi igen bo på det 4 stjernede hotel; Orka Royal Hotel. Beliggende i hjertet af den gamle bydel. Tæt på de historiske steder i Sultanahmet og ved Sirkeci stationen. Hotellet har swimmingpool på taget, og en fantastisk udsigt over Bosphorus strædet, motionsrum og spa område vi frit kan benytte!

Fem dage i vidunderlige Istanbul! Vi skal se Tyrkisk mavedans, en tur i hammam, i bazaren, danse, hygge, grine og være turister i dette overflødighedshorn af mangfoldige oplevelser.

Efter morgenmaden er der mavedans undervisning på hotellet 3 timer fredag, lørdag og søndag – mandag formiddag bruges til opfølgning, danse i kostumer, foto m.v. Pia sørger for, at du to gange om dagen får et godt udstræk, for at du kan klare at træne så intensivt og ikke mindst det faktum, at du går utroligt meget, nå ja og får danset lidt ude til diverse shows? Lena Astrid underviser i år i det autentiske forførende og udfordrende old school tyrkisk mavedans med udfordrende rekvisitter, herunder cills. Èt af de andre rekvisitter får du gratis med i din goodie-bag!.

Vi skal se skønne tyrkiske mavedansere og nyde Istanbul som den smukke metropol den er med bland andet Ayia Sophia, Topkapi Paladset, Bosphorus strædet og den gamle bydel med den store bazar samt en tur i Taxim området.

Tilmelding: Send en mail til pia@piajohannesen.dk

Rejsearrangør: Nevin Rejser, Nyropsgade 24, 1203 København K."Danserens 6 spørsgsmål til sin dans: Hvem (eller hvad) gør hvad overfor hvem (eller hvad) og hvor, hvordan og under hvilke besværligheder og hvorfor?"  - Lynne Connor, Interchange, Dance Alloy


|  Sidst opdateret: 05-06-2019  |  ©copyright lobodesign 2019  |  webmaster: lenalobo@hotmail.com   |
 All rights reserved |